maandag 16 maart 2009

Eclatant

Zelfs de zon liet zich af en toe zien. Koud was het, bleef het natuurlijk wel. Maar we konden en mochten ons warm zingen in dat enorme stadion, waar de sfeer gistermiddag haast Zuiderparkachtig goed was. En we hadden wat te juichen.

Wat een machtsvertoon.

NEC-thuis, dat kán je winnen als je ADO bent. En met een puntje gaat iedereen tevreden naar huis. Daarom was het gisteren zo'n heerlijke pot voetbal. De ongekende weelde van 3-0 vóór, een soepel ballend groen-geel en een meelijwekkend makke tegenstander. Dat arme NEC. Ze raakten hun spits, de lijvige Jhon van Beukering, al na een kwartier geblesseerd kwijt en vervingen hem door een blonde jongen genaamd Worm.

Jhonny naar de Burger King, gierde het stadion.

Heerlijk Haags middagje.

3 opmerkingen:

Rolf zei

Ja, dat smaakt naar meer.
Wat vind jij er nou van dat Van Basten Vermeer verkiest boven Stekelenburg? Ik was niet zo onder de indruk van de eerste bij die twee goals.

Nils von der Assen zei

Hm, ja, zuur dat hij er nu twee keer 'niet goed uitziet' (vreselijke voetbalterm) bij die goals. Vooral omdat hij het hele seizoen al ijzersterk is, en statistisch op alle fronten beter dan Stekelenburg.

Toch blijft het raar om je aanvoerder zomaar tot reserve te degraderen...

Toon zei

Hopelijk hebben we morgen ook weer een soepel-ballend ADO enne...van die keepers weet ik niet zo goed wie nou de beste is. Wel wat vreemd dat Steek wel Keeper 1 is van Oranje 1 en op de bank zit bij Ajax. Die Van Basten blijft in mijn ogen steeds maar weer verkeerde beslissingen nemen of ben ik abuis?