donderdag 29 januari 2009

Oh, oh, Den Haag

En het begon zo mooi gisteravond. Het stadion zat vol, uit duizenden kelen klonk Oh Oh Den Haag en het veld lag er weer schitterend bij.

Het was dat Kai eindelijk weer mee mocht doen, en dat de kaartjes een schappelijke vijf euro kostten. Maar voor het voetbal hoefden we het niet te doen.

Een veegpartij in eigen stadion.

Natuurlijk, Twente heeft meer geld, betere voetballers (een klasse of acht), en een nederlaag is volkomen logisch. Maar dat, ADO, is nog geen reden om je als campingamateurs te laten afslachten. De arme keeper Waterman, normaal reserve, beleefde een dramatische avond en werd na één helft uit zijn lijden verlost, net als de derderangs Slowaak Horváth. Onze cynische lach na zijn eerste fout was na 90 minuten verworden tot een pijnlijke grimas. 0-3 na een halfuur, 1-5 na anderhalf.

Snel vergeten, jongens. En nooit meer Waterman.

Kai was degelijk. Niet bijzonder goed (wie wel?), maar ook niet uitgesproken slecht. Hard gewerkt heeft -ie; hij wel.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb het niet gezien... Wel leuk dat Kai weer mee mocht doen! Ik ga snel met je mee, hopelijk doen ze het in Amsterdam zaterdagavond beter... X Lis

Toon zei

Ja jammer van zo'n grabbelaar als keeper. Sta je toch ineens kansloos als ploeg maar ze waren wel een stuk minder dan Twente. Ook jammer voor Kai maar goed, ik denk toch dat er betere tijden komen......

Greetz, Toon