zondag 7 maart 2010

Oostwaarts - yes!

3 March 2010


Beste Nils,


Middels deze brief stellen we je op de hoogte van de uitslag van de selectieronde voor buitenlandstudie 2010-2011 via de Faculteit Geesteswetenschappen. Jij bent genomineerd voor een studieperiode gedurende semester 1 van 2010-2011 bij de volgende universiteit:


Univerzita Karlova v Praze (Tsjechiƫ)


Na zdravi! Het lot is me weer eens goed gezind. Verdere informatie volgt, kameraden!

5 opmerkingen:

Marie Louise zei

Nou Nils, nu gaat het toch echt gebeuren. . . Gefeliciteerd!! We komen natuurlijk langs dit najaar om te zien hoe het met je gaat daar in Praag.
Liefs, je trotse moeder.

Toon zei

Hoi Nils,

Heel goed, kerel, ik ben blij dat het lot je gunstig gezind was en dat je straks in Praha zit want zo wil je het graag.

Toon zei

Nou Nils, ik denk ook dat er genoeg te doen is met studenten en studentes en zo als er straks weer volop rokjesdagen zullen zijn ;))

"In de Tsjechische hoofdstad is een groot aantal hogeronderwijsinstellingen te vinden. De bekendste daarvan is de Karelsuniversiteit. Deze in 1348 opgerichte universiteit is de oudste van Centraal- en Oost-Europa. Naast deze universiteit, met 42.000 studenten, zijn er nog twee grote universiteiten. De Tsjechische Technische Universiteit biedt onderwijs aan ongeveer 23.000 studenten, de Tsjechische Landbouwuniversiteit Praag aan zo'n 15.000"(bron: Wiki)

Eva zei

http://www.praguenet.com/roommate.html

hier maar even op kijken tzt!

Je beste zei

"Tranen met tuiten vullen mijn wangen, dag na dag tot ik jou weer zal ontvangen" - Cicero - (45 v. Chr)

"Terwijl mijn zicht belemmerd wordt door een storm van zilt, blijft de gedachte aan jou mijn enig beeld. Ons herzien, beste vrind, is dat wat mijn ziel bemind" - Louis Bourgois - (1567)