zondag 12 april 2009

3-1

Topspanning in de Zevende Klasse Zaterdag. We zijn in een heuse titelstrijd verwikkeld en zullen alle zeilen bij moeten zetten om kans te houden op het kampioenschap.

Gistermiddag. Er moest weer eens gewonnen worden na twee magere potjes (1-1 en 1-5). De zon sloofde zich uit en verschroeide ons veld van zwart gras en stinkend rubber, maar ons spel loog er niet om, uit tegen het Leidschendamse SEV. Tik-tak-voetbal, vooral in de eerste helft; Scheveningen 8 deed Spanje-op-EK. En ik was zelfs nog dicht bij een goal. Aan het schot mankeerde niet eens zoveel, maar de SEV-keep ging ineens fanatiek gestrekt. Corner.

We wonnen verdiend met 3-1 en spoedden ons naar terras. In het clubhuis werden plaatjes gedraaid, we dronken hemels bier. Volgende week thuis tegen DSO, dé titelrivaal. We zullen zien. Maar de flow, ja, díe is in elk geval terug.

4 opmerkingen:

Unknown zei

veldheld!

Martine zei

niet alleen een tovenaar met woorden maar ook nog eens op het veld!
chapeau!

Toon zei

Nils, jongen, go with that flow!
En volgende week pakken jullie die watjes gewoon in, op zeker.

Anoniem zei

Mooi.

Had ie er maar ingezeten! Dan was je verhaal nog mooier geweest!! Als jullie de kampioenswedstrijd spelen kom ik zeker kijken. En ben ik natuurlijk bij het kampioensfeest, want volgens mij zijn jullie ook kampioen 3e helft :)
X je schwess uit amster